COVID-19

S tem, ko vas ponovno pozdravljamo v našem družinsko vodenem hotelu, se zavezujemo, da vam bomo zagotovili varno okolje, usklajeno s protokoli za premagovanje COVID-19. Ekipa, sestavljena iz zunanjih strokovnjakov ter vodstva hotela, je na novo opredelila standarde čiščenja in varnosti. Aktivno bomo spremljali razmere in priporočila pristojnih institucij ter sprejemali ukrepe s poudarkom na zdravju in varnosti naših gostov ter zaposlenih.

Dragi gostje,

Z vami želimo deliti aktivnosti in previdnostne ukrepe, ki smo jih uvedli z namenom zagotoviti varnost naših gostov, zaposlenih in obiskovalcev v času bivanja pri nas.

Ekipa Hotela Miklič

DODATNI VARNOSTNI IN ZDRAVSTVENI UKREPI

Uvedli smo dodatne ukrepe, ki nadgrajujejo osnovni proces prijave v hotel in odjave.

PROSIMO, DRŽITE RAZDALJO

Za varnost vseh, vas prosimo, da držite varno razdaljo in spoštujete ukrepe, ki smo jih uvedli z namenom, da se bomo vsi počutili varno.

PRIJAVA & ODJAVA

  • Prijava in odjava bosta urejeni kakor hitro bo to mogoče, z minimalnim stikom med osebjem in gostom ter seveda z ohranjanjem varne razdalje.
  • Osebje bo vzdrževalo varno razdaljo, uporabljalo dezinfekcijska sredstva in nosilo zaščitno opremo

GOSTINSKE STORITVE

V gostinskih obratih prav tako veljajo posebni ukrepi, s katerimi želimo zagotoviti vrhunsko storitev z minimalno interakcije med osebjem in gosti. Mize s stoli so med seboj ločeni vsaj 1,5 metra tako v zajtrkovalnici kot na terasi. Zaradi varnosti gostov in zaposlenih samopostrežni zajtrk morda ne bo na voljo. Morda boste prejeli zajtrk v a la carte obliki ali v zapakirani embalaži, ki ga lahko vzamete s seboj. Zajtrk je na voljo vsak dan med 7:00 in 10:00 uro.

HIGIENSKI STANDARDI

V hotelu Miklič podrobno spremljamo dejavnosti in navodila NIJZ (Nacionalni inštitut za javno zdravje) za nadzor in preprečevanje bolezni. Prav tako sledimo izjavam STO (Slovenske turistične organizacije) z namenom odgovornega in preventivnega ravnanja.

  • Dezinfekcijska sredstva so nameščena na javnih prostorih. Posebna obvestila vas bodo opozorila na ohranjanje zadostne varnostne razdalje.
  • Čistilno osebje bo površine, ki se jih pogosto dotikamo, čistilo in dezinficiralo večkrat dnevno. Mednje sodijo: POS terminali, telefoni, javne sanitarije, sedežne garniture, tipkovnice, ključi, kljuke za odpiranje vrat, ograje na stopniščih, recepcijski pult, vhod in druge površine.
  • Prav tako vsem priporočilom NIJZ sledi naša pralnica.
  • Vse sobe bodo po odhodu gosta temeljito očiščene in razkužene. Vse sobe bodo ustrezno prezračene. Vsaka soba ima tudi lokalno prezračevalno napravo, ki deluje 24 ur na dan in vam omogoča svež zrak ves čas vašega bivanja.
  • Milo, dezinfekcijska sredstva in zaščitna maska bodo za gosta pripravljeni v sobi na dan njegovega prihoda.
  • Hotelsko osebje bo sobo in predmete v njej temeljito očistilo in dezinficiralo. Pri tem bo osebje nosilo ustrezno zaščitno opremo (rokavice, obrazna maska). Uporabljali bodo najučinkovitejša čistilna in dezinfekcijska sredstva.
  • Ponudba pijače in prigrizkov iz minibara v sobi ne bo na voljo. Le ti bodo na voljo s predhodnim naročilom in dostavljeni brez kontakta.

Več aktualnih informacij dobite na strani Slovenske turistične organizacije: https://www.slovenia.info/sl/potovalni-nacrt/vse-kar-morate-vedeti-za-zdrave-in-varne-pocitnice-v-sloveniji