COVID-19

S tem, ko vas ponovno pozdravljamo v našem družinsko vodenem hotelu, se zavezujemo, da vam bomo zagotovili varno okolje, usklajeno s protokoli za premagovanje COVID-19. Ekipa, sestavljena iz zunanjih strokovnjakov ter vodstva hotela, je na novo opredelila standarde čiščenja in varnosti. Aktivno bomo spremljali razmere in priporočila pristojnih institucij ter sprejemali ukrepe s poudarkom na zdravju in varnosti naših gostov ter zaposlenih.

Dragi gostje,

Z vami želimo deliti aktivnosti in previdnostne ukrepe, ki smo jih uvedli z namenom zagotoviti varnost naših gostov, zaposlenih in obiskovalcev v času bivanja pri nas.

Ekipa Hotela Miklič

DODATNI VARNOSTNI IN ZDRAVSTVENI UKREPI

Uvedli smo dodatne ukrepe, ki nadgrajujejo osnovni proces prijave v hotel in odjave.

PROSIMO, DRŽITE RAZDALJO

Za varnost vseh, vas prosimo, da držite varno razdaljo in spoštujete ukrepe, ki smo jih uvedli z namenom, da se bomo vsi počutili varno.

PRIJAVA & ODJAVA

Gost mora ob prijavi predložiti eno izmed naslednjih dokazil:

GOSTINSKE STORITVE

V gostinskih obratih prav tako veljajo posebni ukrepi, s katerimi želimo zagotoviti vrhunsko storitev z minimalno interakcije med osebjem in gosti. Mize s stoli so med seboj ločeni vsaj 1,5 metra tako v zajtrkovalnici kot na terasi. Zaradi varnosti gostov in zaposlenih samopostrežni zajtrk morda ne bo na voljo. Morda boste prejeli zajtrk v a la carte obliki ali v zapakirani embalaži, ki ga lahko vzamete s seboj. Zajtrk je na voljo vsak dan med 7:00 in 10:00 uro.

HIGIENSKI STANDARDI

V hotelu Miklič podrobno spremljamo dejavnosti in navodila NIJZ (Nacionalni inštitut za javno zdravje) za nadzor in preprečevanje bolezni. Prav tako sledimo izjavam STO (Slovenske turistične organizacije) z namenom odgovornega in preventivnega ravnanja.