V naši nastanitvi vemo, kako pomembno je začeti aktiven dan z dobrim in bogatim zajtrkom. Za goste ga pripravimo z veliko ljubezni in s poudarkom na lokalnih sestavinah. Prebujanje v hotelu Miklič je resnično lepo doživetje.

Na samopostrežnem bifeju je vsak dan na voljo bogata izbira domačih marmelad, medu iz slovenskih gozdov, sirov, sadja, zelenjave in lokalnih mesnin. Pečemo tudi razne sladice, slastne rogljičke. Na voljo so vam tudi ovseni kosmiči, müsliji, domači jogurti iz 2 km oddaljene kmetije, več vrst svežega kruha in peciva. Z veseljem sprejemamo tudi naročila za vse vrste jajčnih jedi: vmešana jajca, na oko, trdo in mehko kuhana, s šunko, z zelenjavo… Če želite vam pripravimo tudi ovseno kašo kateri lahko dodate marmelade, ki smo jih v hotelu pripravili za vas. Zajtrk vam je na voljo med 7.00 in 10.00 uro. Za goste, ki bodo že prej odšli v hribe pripravimo tudi pakete s hrano in pri tem z veseljem sprejemamo vaše želje. Zajtrk je na razpolago tudi zunanjim obiskovalcem, ki bi se želeli razvajati. Cena znaša 10,00 eur po osebi.

Je ostala še kakšna želja glede zajtrka neizpolnjena? Veseli bomo, če jo sporočite v naprej in skušali vam jo bomo uresničiti.