Zajtrk

V naši nastanitvi vemo, kako pomembno je začeti aktiven dan z dobrim in bogatim zajtrkom. Za goste ga pripravimo z veliko ljubezni in s poudarkom na lokalnih sestavinah. Prebujanje v hotelu Miklič je resnično lepo doživetje.

Na samopostrežnem bifeju je vsak dan na voljo bogata izbira domačih marmelad, medu iz slovenskih gozdov, sirov, sadja, zelenjave in lokalnih mesnin. Pečemo tudi razne sladice, slastne rogljičke. Na voljo so vam tudi ovseni kosmiči, müsliji, domači jogurti iz 2 km oddaljene kmetije, več vrst svežega kruha in peciva. Z veseljem sprejemamo tudi naročila za vse vrste jajčnih jedi: vmešana jajca, na oko, trdo in mehko kuhana, s šunko, z zelenjavo… Če želite vam pripravimo tudi ovseno kašo kateri lahko dodate marmelade, ki smo jih v hotelu pripravili za vas. Zajtrk vam je na voljo med 7.00 in 10.00 uro. Za goste, ki bodo že prej odšli v hribe pripravimo tudi pakete s hrano in pri tem z veseljem sprejemamo vaše želje. Zajtrk je na razpolago tudi zunanjim obiskovalcem, ki bi se želeli razvajati. Cena znaša 15,00 eur po osebi.

Je ostala še kakšna želja glede zajtrka neizpolnjena? Veseli bomo, če jo sporočite v naprej in skušali vam jo bomo uresničiti.

Naše nastanitve

Od 240 na noč!
Odlična izbira za družino ali družbo 4 odraslih oseb. V eni spalnici je zakonska postelja, v drugi pa dve ločeni ležišči.
Od 171€ na noč!
Soba z najlepšim razgledom v Garni hotelu Miklič je odlična izbira za družino ali družbo 2,3 ali 4 odraslih oseb.
Od 148,50€ na noč!
Standardna družinska soba sprejme največ 4 goste.Na voljo sta velika družinska postelja (180 x 200 cm) in …
Od 135€ na noč!
Troposteljna soba sprejme največ 3 goste. Velikost sob je 30 – 35 m2.Na voljo sta 1 velika zakonska postelja …
Od 99€ na noč!
Dvoposteljne sobe, ki sprejmejo 2 + 1 (otroci do 2,99 let) gostov. Velikost sob je med 30 – 35 m2.Na voljo je 1 …

Kontaktirajte nas

Zahvaljujemo se vam za izkazano zanimanje. Prosimo, izpolnite spodnji obrazec, da bi nam poslali vprašanje ali komentar in odgovorili vam bomo kar se da hitro!